Kezdőlap | Oldaltérkép | E-mail | GYIK  
  Hírek Tudástár Kapcsolat Üzletszabályzat Cégünkről Törzsvásárlói Kártya Részletes Keresés  
 
 
Nordik Predator Fox Heat
Nordik Predator Ragadozó hívó
Előrehangolt vadhívó síp ragadozók (róka, sakál) csalogatásához. Használata nagyon egyszerű. Négy ...
 

Új Helyre Költöztünk!
Kedves régi és új vásárlóink! Weigl vadászbolt exkluzív helyszínen, új exkluzív arculattal az ...
2015.07.01.
Mauser Újdonságok! M12 High Grade - Mauser098 - Mauser M03 GRS
    Az új Mauser M 12 High Grade magában egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Ez a ...
2015.04.29.

éjjellátó
pulsar
éjjellátók
surefire
leica
ranger

Zeiss Terra ED

 

 


  

      Zeiss Terra® ED – Az új Outdoor keresőtávcső a ZEISS-től

Szeretnénk Önöknek bemutatni új, TERRA ED keresőtávcsövet, mely a ZEISS szabadidős termékcsoportjába tartozik.

A TERRA termékek új vevőkörök számára biztosítja a lehetőséget, hogy belépjenek a ZEISS világába.Legyen szó egy izgalmas utazásról egy ismeretlen helyre, egy sporteseményről vagy túráról-bárhová is megyünk izgalmas pillanatok várnak felfedezésre.

A ZEISS TERRA keresőtávcső egy olyan új termék, mely a ZEISS minőséget ötvözi modern megjelenésben, teljesítménye és ár-érték aránya kiváló. Célcsoportja elsődlegesen nem a vadászok és madarászok, ily módon adva lehetőséget arra, hogy új felhasználói területeket és köröket fedezzünk fel. A továbbiakban megtalálhatóak a ZEISS TERRA-ra vonatkozó technikai információk. Próbálják ki Önök is az új TERRA-t, nem fogják megbánni!

Termékinformáció

A ZEISS TERRA ED keresőtávcsövek megjelenése rendkívül impresszív, felépítésük ellenálló, könnyű súlyúak. Ideális társunk utazáshoz. Vízállóságuk tökéletessé teszi őket minden időjárási körülmények között. Ezek a keresőtávcsövek magas kontrasztú, részletgazdag képet biztosítanak kiváló optikai minőségben a Schott ED lencséinek köszönhetően. A ZEISS többrétegű lencsebevonat éles, tiszta képet biztosít. A gyors- fókusz-mechanizmusnak
köszönhetően használója egyetlen pillanatot sem mulaszt el.

Modell áttekintés

A TERRA ED család sötétkék színben és kétféle nagyításban készül:

8x42:Kompakt, könnyű súlyú, ergonómiája tökéletes, rendkívül ellenálló. A 8x42 ideális társunk mindenféle szabadidős tevékenységhez.
10x42:Nagyobb nagyítás anélkül, hogy súlya növekedne. Lenyűgöző teljesítményt nyújt távoli tárgyak szemlélésekor.

Pozíciója a ZEISS termékpalettáján

A ZEISS a TERRA családdal termékpalettáját kiszélesítette. A VICTORY és a  CONQUEST kategória alatt helyezkedik el és lehetőséget ad arra használójának, hogy belépjen a ZEISS világába.

ZEISS TERRA – Bevált optika felfedezőknek

A bevált optikai és technológiai koncepciók egyedi látásélményt biztosítanak ebben a termékkategóriában. A ZEISS minőség vonzó és funkcionális formában jelenik meg. A  TERRA® keresőtávcsövek kiválóan alkalmasak arra, hogy rendkívül kedvező áron ismerkedjünk meg a ZEISS világával. Bármely szituációban kiváló társunk, amikor számít a minőség.

 

Röviden összefoglalva: amíg az innovatív optikai koncepciókkal bíró VICTORY és CONQUEST keresőtávcsövek elsősorban szenvedélyes vadászoknak, természetmegfigyelőknek és madarászoknak készülnek a szuper-prémium és prémium szegmensben, addig a TERRA egy új vevőkört céloz meg a belépő-prémium termékkategóriában: outdoor felhasználók, utazás és lifestyle szegmens-azoknak, akik többet szeretnének látni és felfedezni. Rendkívül vonzó árának és teljesítményének köszönhetően a TERRA egy kiváló választás.

 

 
 
Copyright © 2018 BEO-PA Beo-Pa Kft. - Bemutatóterem: XII.ker. Budapest Nógrádi u. 39 (emelet)
Tel.: +36 (1) 201 0486, E-mail: info@beo-pa.hu
 
Zeiss Celestron Nightforce Surefire Yukon Swarovski Ameristep Eberlestock Minox Leica Economic Stúdió Kft