Kezdőlap | Oldaltérkép | E-mail | GYIK  
  Hírek Tudástár Kapcsolat Üzletszabályzat Cégünkről Törzsvásárlói Kártya Részletes Keresés  
 
 
Nordik Predator Fox Heat
Nordik Predator Ragadozó hívó
Előrehangolt vadhívó síp ragadozók (róka, sakál) csalogatásához. Használata nagyon egyszerű. Négy ...
 

Új Helyre Költöztünk!
Kedves régi és új vásárlóink! Weigl vadászbolt exkluzív helyszínen, új exkluzív arculattal az ...
2015.07.01.
Mauser Újdonságok! M12 High Grade - Mauser098 - Mauser M03 GRS
    Az új Mauser M 12 High Grade magában egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Ez a ...
2015.04.29.

éjjellátó
pulsar
éjjellátók
surefire
leica
ranger

Hogyan waxold a G-1000-et

           Hogyan waxoljunk G-1000-et

A Fjällräven környezetbarát Grönland Wax segítségével egyszerű módon fokozhatod a G-1000-es anyagok vízállóságát közel 100%-ig. Az erős szövet ezáltal hatékonyan elvezeti a nedvességet a testtől és így ideális választás az aktív, sportos élethez.

A G-1000 ® szövet mára klasszikusnak számít a Fjällräven ruhadarabok között. A sűrűn szőtt szövet 65% poliészter és 35% pamut keveréke, szélálló és rendkívül strapabíró.
A környezetbarát Grönland wax alkalmazásával az anyag a vízállóvá válik, miközben taszítja a különféle szennyeződéseket is.

A Fjällrävens környezetbarát Grönland Wax alkalmazható minden egyes G-1000 termékünkhöz. Idővel a viaszréteg fokozatosan lekopik, így az anyag víztaszító hatása csökken. A Grönlandi Wax segítségével azonban magad is könnyen impregnálhatod a G-1000-es ruháidat, ezáltal javítva azok víztaszító képességét.
Rendszeres impregnálással rendkívül strapabíró, időtálló ruhadarabokra tehetsz szert, amelyek akár nemzedékről nemzedékre öröklődhetnek.

 

Hogyan waxold a G-1000-es anyagot

Egy G-1000-es ruhadarab vaxolása két lépésbõl áll: a wax felvitele, majd a melegítés.

1.Végy egy darab Grönland Waxot és dörzsöld  be a ruhát azon a részen, ahol szeretnéd javítani a víztaszító hatást. Használd bőven a waxot!

2.Keress egy hajszárítót vagy vasalót és melegítsd a vaxolt részt addig, amíg a wax beleolvad a szövetbe.

Tipp! Ha különösen vízállóvá szeretnéd tenni a G-1000-es ruhadarabodat, ismételd meg többször a folyamatot, ahelyett hogy egy vastagabb réteget vinnél fel!

 

Wax a túrán

Könnyen impregnálhatod ruhadarabjaidat túrák során is. Végy egy darab Grönland Waxot és dörzsöld be a ruhád azon a részen, ahol szeretnéd javítani annak vízállóságát. Használd a viaszt bőven!
Tartsd a ruhadarabot legalább 10 centiméternyi távolságra a kempingfőződ erős lángja felett. Figyelj arra, hogy ne tartsd a ruhát túl közel, nehogy tüzet fogjon!  Mielőtt a melegítéshez kezdenél, feltétlenül vedd le a waxolni kívánt a ruhadarabot! Tartsd a ruhadarabot a láng felett és mozgasd előre-hátra, amíg a viasz teljesen megolvad.

Mosd ki

A waxot könnyen ki is lehet mosni a ruhákból, ami különösen jól jöhet trópusi meleg, párás éghajlati körülménynek között. Wax nélkül a G-1000-es szövet hűvösen tart és lélegzõ tulajdonsága is maximalizálva van.
Mosógéped segítségével a wax egyszerűen kimosható.

Címkék: Fjäll Räven.hu
 
 
Copyright © 2018 BEO-PA Beo-Pa Kft. - Bemutatóterem: XII.ker. Budapest Nógrádi u. 39 (emelet)
Tel.: +36 (1) 201 0486, E-mail: info@beo-pa.hu
 
Zeiss Celestron Nightforce Surefire Yukon Swarovski Ameristep Eberlestock Minox Leica Economic Stúdió Kft