Kezdőlap | Oldaltérkép | E-mail | GYIK  
  Hírek Tudástár Kapcsolat Üzletszabályzat Cégünkről Törzsvásárlói Kártya Részletes Keresés  
 
 
Nordik Predator Fox Heat
Nordik Predator Ragadozó hívó
Előrehangolt vadhívó síp ragadozók (róka, sakál) csalogatásához. Használata nagyon egyszerű. Négy ...
 

Új Helyre Költöztünk!
Kedves régi és új vásárlóink! Weigl vadászbolt exkluzív helyszínen, új exkluzív arculattal az ...
2015.07.01.
Mauser Újdonságok! M12 High Grade - Mauser098 - Mauser M03 GRS
    Az új Mauser M 12 High Grade magában egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Ez a ...
2015.04.29.

éjjellátó
pulsar
éjjellátók
surefire
leica
ranger

Brunton Hydrogen Reactor a jövő hajtóereje

 brunton   A  JÖVŐ HAJTÓEREJE

Ha a jövő energiaforrásairól beszélünk, az egyik legígéretesebb technológiák egyike a hidrogéncella. Az  amerikai outdoor cég, a Brunton 2014-re kiskereskedelmi forgalomba hozza a Hydrogen Reactor elnevezésű termékét, amely egy hordozható hidrogéncellás töltőegység outdoor használatra. A Hydrogen Reactor maximum 2,1 A áramerősséget biztosít, és semmi mást nem bocsát ki, mint egy kis vízgőzt és egy enyhe sziszegő hangot. Amikor a 8500 mAh (milliamperóra) töltés elhasználódik, az újratölthető hidrogéncella egyszerűen kicserélhető, így az energia-termelés pillanatokon belül újraindulhat . A töltés könnyedén megállítható, megszakítható a hidrogéncella eltávolításával. Súlya csupán 216 g, beleértve a hidrogéncellát, mérete mindössze 11,4 x 7,1 x 3,2cm. A Hydrogen Reactor USB-kábel segítségével  szinte valamennyi elektronikus készülék újratöltésére képes, legyen szó  kamerákról, okostelefonokról vagy táblagépekről.

Hogyan működik hidrogéncella? A készülék belsejébe betekerhető kisméretű patronok tiszta hidrogént tartalmaznak. Ezek a patronok szolgálnak a cella energiaforrásaként. A patronba zárt hidrogén reakcióba lép a környezeti levegőben található oxigénnel. A Hydrogen Reactor így akár 8500 mAh teljesítményt biztosít cellánként - elegendő mennyiséget arra, hogy akár egy  iPhone telefont öt alkalommal feltöltsön vele. Amikor a cella kiürül, nagyon egyszerűen utántölhető vagy cserélhető. A  Brunton kétfajta újratöltési lehetőséget kínál: egyrészt a szaküzletekben, túraboltokban, másrészt egyéni felhasználóknak a saját ottonukban. Mindkét helyen csupán egyetlen dolgra van azonban  szükség: egy kis csapvízre (ideális esetben desztillált vízre), és elektromos áramra, hogy tiszta hidrogént állítsunk elő. A feltöltött cellák a legtöbb légitársaságnál feladott poggyászban szállíthatók. Az esetleges félreértések és problémák elkerülése érdekében javasoljuk, hogy repülés előtt egyeztessen a légitársasággal vagy nézzen utána az előírásoknak!  A Brunton  hordozható Hydrogen Reactora  a legújabb technológiák alkamazásának eredménye! Minden utazó, kalandor teljes szabadságot élvezhet elektromos hálózat, napfény vagy egyéb, súlyosabb  tápegységek hordozása nélkül.

brunton

Összehasonlítás:

1 darab hidrogénpatron kb. 15 darab AA méretű elem kapacitását nyújta. A tömeg és a kapacitás arányában ez a megoldás egyelőre a legkedvezőbb manapság. (23 gramm, 1 db átlagos AA elem tömege) x 15 db = 345 g, ha AA elemekkel kívánnánk a hidrogéncella által nyújtott kapacitást igénybe venni. A Hydrogen Reactor patronnal együtt mindösszesen 216 g (!).

A forradalmi új technológia mellett a Brunton egy egyedülálló jótállással kívánja meggyőzni a partnereit és vásárlóit. Minden termékre úgynevezett. U PROOF garanciát ad. De mit is jelent ez valójában? Mindegy, hogy, hol, mikor hogyan használták a Brunton termékeit, ha bármi baja történik, a Brunton megjavítja vagy kicseréli! Nem kérdez semmit! Mégha egy úthenger is ment is át bármely Brunton terméken...

 

 

fjallraven

 
 
Copyright © 2018 BEO-PA Beo-Pa Kft. - Bemutatóterem: XII.ker. Budapest Nógrádi u. 39 (emelet)
Tel.: +36 (1) 201 0486, E-mail: info@beo-pa.hu
 
Zeiss Celestron Nightforce Surefire Yukon Swarovski Ameristep Eberlestock Minox Leica Economic Stúdió Kft