Kezdőlap | Oldaltérkép | E-mail | GYIK  
  Hírek Tudástár Kapcsolat Üzletszabályzat Cégünkről Törzsvásárlói Kártya Részletes Keresés  
 
 
Nordik Predator Fox Heat
Nordik Predator Ragadozó hívó
Előrehangolt vadhívó síp ragadozók (róka, sakál) csalogatásához. Használata nagyon egyszerű. Négy ...
 

Új Helyre Költöztünk!
Kedves régi és új vásárlóink! Weigl vadászbolt exkluzív helyszínen, új exkluzív arculattal az ...
2015.07.01.
Mauser Újdonságok! M12 High Grade - Mauser098 - Mauser M03 GRS
    Az új Mauser M 12 High Grade magában egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Ez a ...
2015.04.29.

éjjellátó
pulsar
éjjellátók
surefire
leica
ranger

Az új Conquest HD keresőtávcsövek

    

 

ZEISS CONQUEST HD:

Nagyteljesítményű modellek 56 mm-es tárgylencsével

 

Termékismertető:

A ZEISS vezető szerepet tölt be az innováció területén. Új szabványokat állított a /// VICTORY // CONQUEST valamint a / TERRA termékcsaládokkal, modern formaviláguknak és a legújabb technológiai megoldásoknak köszönhetően.  Ezek alól a CONQUEST HD távcsövek sem kivételek. Az új 56-os modellek Németországban készülnek, elsősorban azon lesvadászatot kedvelő vadászoknak, akiknek fontos a kiváló ár-érték arány. A 8x56-os, 10x56-os, valamint ebben a kategóriában kuriózumnak számító 15x56-os ZEISS CONQUEST HD távcsövek páratlan fényáteresztő képességgel, kategóriájuk legélesebb képével és legszélesebb látómezejével rendelkeznek. A CONQUEST HD keresőtávcsövek fényáteresztő képessége 93%, mely érték eddig nem volt tapasztalható ebben a vonzó árkategóriában.  A konkurens márkák termékei fényáteresztő képessége jelentősen alulmarad a Wetzlar-ban készültekéhez képest, értékük nem haladja meg a 90%-ot.

 

A kép tisztasága és a látómező szélessége nem az egyetlen alapeleme a kimagasló vizuális élménynek: a HD lencserendszer és a ZEISS T* többrétegű lencsebevonat biztosítja a ZEISS CONQUEST HD keresőtávcsövek optikai fölényét a képélességet és színhűséget illetően. A LotuTec® bevonat garantálja a tisztánlátást bármilyen időjárási körülmény közepette.

 

Modellek

Az összes 56-os modell ideális társ akár rossz látási viszonyok között is, köszönhetően a széles látómezőnek, az éles és kontrasztos képnek.   

 

CONQUEST HD 8 x 56

A 8x56-os modell nyújtja a legnagyobb kilépő pupillát, nyugodt megfigyelést biztosítva ezzel félhomályban is. A nagy látómező garantálja a stabil és kényelmes megfigyelést.

 

CONQUEST HD 10x56

Közelebb hozza a részleteket. Maximális részletességet kínál, nagy távolságon és nehéz fényviszonyok között is.

 


CONQUEST HD 15x56

Extrém távolságokba történő megfigyelésekhez. Ismerje meg egy 15x56-os CONQUEST HD-n keresztül a természet apró titkait és optimalizálja megfigyeléseit egy tripod segítségével.

 

 

 

A termék pozícionálása

Minőség és design Wetzlar-ból: az új CONQUEST HD új mércét állít a kiváló ár-érték arányával és a legendás ZEISS minőségével. Kompromisszumok nélküli belépés a prémium kategóriába. Ez az új ZEISS CONQUEST HD!

 
 
Copyright © 2018 BEO-PA Beo-Pa Kft. - Bemutatóterem: XII.ker. Budapest Nógrádi u. 39 (emelet)
Tel.: +36 (1) 201 0486, E-mail: info@beo-pa.hu
 
Zeiss Celestron Nightforce Surefire Yukon Swarovski Ameristep Eberlestock Minox Leica Economic Stúdió Kft