Kezdőlap | Oldaltérkép | E-mail | GYIK  
  Hírek Tudástár Kapcsolat Üzletszabályzat Cégünkről Törzsvásárlói Kártya Részletes Keresés  
 
 
Nordik Predator Fox Heat
Nordik Predator Ragadozó hívó
Előrehangolt vadhívó síp ragadozók (róka, sakál) csalogatásához. Használata nagyon egyszerű. Négy ...
 

Új Helyre Költöztünk!
Kedves régi és új vásárlóink! Weigl vadászbolt exkluzív helyszínen, új exkluzív arculattal az ...
2015.07.01.
Mauser Újdonságok! M12 High Grade - Mauser098 - Mauser M03 GRS
    Az új Mauser M 12 High Grade magában egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Ez a ...
2015.04.29.

éjjellátó
pulsar
éjjellátók
surefire
leica
ranger

A Fjällräven kabát öt alaptípusa

 

 

 

fjallraven

1968-ban megszületett az első Fjällräven kabát, amit Grönland kabátnak kereszteltek az 1966-os sikeres svéd grönlandi expedíció után. A kabát hihetetlen gyorsasággal a túrázók legkedveltebb darabjává vált. Azóta is olyan kabátok gyártására törekednek, amelyek a különféle outdoor tevékenységhez a legtökéletesebbek.

Kollekciónkban a következő típusú kabátokat találod:

- Kabátok a sarkvidékre (Polar)
- Kabátok nyárra és télre (Trekking)
- Kabátok trópusi utazásokhoz (Utazás)
- Kabátok vadászathoz, horgászathoz és madármegfigyeléshez (Forest)
- Kabátok mindennapos használatra (Mindennapi outdoor)

 

Kabátok a sarkvidékre (Polar)

Itt találod a legmelegebb téli kabátokat - kiváló minőségű pehely vagy szintetikus töltőanyaggal párnázott kabátok, amelyek melegen tartanak a leghidegebb napokon és éjszakákon is. Egyes típusok vízálló külső réteggel rendelkeznek, míg más modellek megerősített, klasszikus Vinylon F réteggel ellátottak.

 

Kabátok túrasíeléshez, túrázáshoz (Trekking)

Ezek a kabátok védelmet nyújtanak a szél, az eső és a kopás ellen mind a nyári túrák, mind és a téli túrasíelések során. A kollekciónkban találhatsz shell kabátokat a nagyon tartós, ám rugalmas G-1000-es szövetből valamint a víz-és szélálló Hydratic anyagból. 2011 nyarától kezdődően kollekciónk új tagjai a környezetbarát Eco-SHELL kabátok, amely ruhadarabok nem csupán védelmet nyújtanak a szél és az eső ellen, de egyúttal kevésbé károsak a környezetre is.

 

Kabátok trópusi utazásokhoz (Utazás)

Az ebben a kategóriában található kabátok úgy vannak kialakítva, hogy hűvösen tartsanak a melegebb hónapokban és kellemes viseletet nyújtsanak a melegebb éghajlatra tervezett kalandokhoz. A legtöbb ilyen kabát gyorsan száradó, könnyű és szinte teljesen gyűrődésmentes MicroTravel (MT) anyagból készül, amely egyidejűleg védelmet nyújt a nap káros UV-sugárzása ellen is. Ezen kolleció egyes kabátjai a saját fejlesztésű igen tartós és sokféleképpen funkcionáló G-1000 Lite szövetből készülnek. A G-1000 Lite egy könnyebb, jobban lélegző változata a klasszikus G-1000-es anyagnak.

 

Kabátok vadászathoz, horgászathoz és madármegfigyeléshez (Forest)

Olyan kabátot keresel, ami számos ötletes, funkcionális megoldással teli, ami pont jól jön majd a vadászat, halászat, madármegfigyelés során? Olyat, ami szinte valamennyi erdei tevékenység során megfelelő? A Fjällräven csendes erdei kabátjai tökéletes lesznek számodra! A kategória kabátjai a rendkívül tartós, ám csendes G-1000 Silent szövetből készülnek, valamint a szél-és vízálló Hydratic anyagból. Többet megtudhatsz ezekről a szövetekről az "anyagok" címszó alatt a termékismertető oldalunkon.

 

Kabátok mindennapos használatra (Mindennapi Outdoor)

Ezek a kiváló minőségű kabátok funkcionalitást és időtállóságot biztosítanak minden alkalomra. Eredetileg a kategória több kabátja a piacon való megjelenésük idejében a legjobb funkcionális kabát volt, amit csak el lehetett képzelni. Például a Grönland kabát fénykorában 1968-ban, természetes választás volt mászás és túrázás alkalmaira egész Európa-szerte.


Reméljük, ez a rövid bevezetés, a különböző típusú termékek bemutatása segítséget nyújt a tökéletes kabát kiválasztásához. Legyen szó zord, hideg télről, csodálatos túrákról, izgalmas utazásokról és minden erdőben eltöltött napról.

fjallraven

Címkék: Fjäll Räven.hu
 
 
Copyright © 2018 BEO-PA Beo-Pa Kft. - Bemutatóterem: XII.ker. Budapest Nógrádi u. 39 (emelet)
Tel.: +36 (1) 201 0486, E-mail: info@beo-pa.hu
 
Zeiss Celestron Nightforce Surefire Yukon Swarovski Ameristep Eberlestock Minox Leica Economic Stúdió Kft