Kezdőlap | Oldaltérkép | E-mail | GYIK  
  Hírek Tudástár Kapcsolat Üzletszabályzat Cégünkről Törzsvásárlói Kártya Részletes Keresés  
 
 
Nordik Predator Fox Heat
Nordik Predator Ragadozó hívó
Előrehangolt vadhívó síp ragadozók (róka, sakál) csalogatásához. Használata nagyon egyszerű. Négy ...
 

Új Helyre Költöztünk!
Kedves régi és új vásárlóink! Weigl vadászbolt exkluzív helyszínen, új exkluzív arculattal az ...
2015.07.01.
Mauser Újdonságok! M12 High Grade - Mauser098 - Mauser M03 GRS
    Az új Mauser M 12 High Grade magában egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Ez a ...
2015.04.29.

éjjellátó
pulsar
éjjellátók
surefire
leica
ranger

Zeiss Victory V8 Céltávcsövek

 

ZEISS VICTORY V8

 az idei IWA-n mutatta be a VICTORY V8 céltávcsövét, mely fontos mérföldkövet jelez. Egyedi flexibilitás, élesség, kompakt konstrukció: mind-mind a 165 éve piacvezető ZEISS élvonalbeli technológiájának eredménye.

 

KIEMELKEDŐ FLEXIBILITÁS ÉS PONTOSSÁG

A ZEISS innovatív VICTORY V8 termékcsaládja a maximális zoom-tartományt egyesíti brilliáns optikával és könnyű használhatósággal. A VICTORY V8 azoknak készült, akiknek fontos a flexibilitás, a pontosság és a biztonság.

 

MINDEN VADÁSZATI SZITUÁCIÓHOZ OPTIMÁLIS

A jelentősen megnövelt látómezőnek köszönhetően a ZEISS VICTORY V8 modellek mind távoli célpontok, mind mozgó célpontok esetében is pontos célzást tesznek lehetővé. A jelentősen megnövelt, több mint 7x zoom-tartománnyal a VICTORY V8 céltávcsövek gyakorlatilag minden vadászati szituáció elvárásainak megfelelnek. Ilyen flexibilis és sokoldalúan használható céltávcső eddig még nem létezett!

 

BRILLIÁNS KÉPI MEGJELENÍTÉS

A ZEISS VICTORY V8 kiváló képi élményt nyújt a SCHOTT HT lencséknek köszönhetően: 92%-os fényáteresztő képességével a VICTORY V8 termékcsalád a super-zoom szegmensben vezető szerepet tölt be. A  céltávcső által nyújtott brilliáns kép gyors és megbízható célzást és találatot biztosít.

                                      

 

FORMA ÉS FUNKCIÓ EGYSÉGE

A ZEISS VICTORY V8 1.8-14x50 céltávcső jelentősen rövidebb, mint minden más 3-12x nagyítású modell. Az új ZEISS VICTORY V8 2.8-20x56 formája kompakt és funkcionális, annak ellenére, hogy a maximális nagyítása 20X-os. Formája kecses, sík, kontúrja kiegyensúlyozott.

 

A LÉNYEGRE KONCENTRÁLVA

A ZEISS VICTORY V8 megvilágított, 60-as irányzójele a 2. képsíkban helyezkedik el. Az irányzójel megvilágításának technológiája az elem élettartamát ténylegesen megduplázza. A megvilágítás intenzitását továbbra is könnyedén szabályozhatjuk, a szemlencse-tubus tetején elhelyezett lapos szabályzóval, melyet komfortosan, teljesen zajmentesen működtethetünk, kiküszöbölve a zavaró gombnyomást.

Az új ZEISS VICTORY V8 lövedékesés-kiegyenlítő megoldása az ASV LongRange

A lőtáv közvetlen kiválasztását teszi lehetővé, 600 méterig. Az ASV LongRange 10 különböző, könnyen felszerelhető acél ballisztikai gyűrűt tartalmaz, melyek gyakorlatilag az összes használatos kalibert és lőszert lefedik. A 36 mm-es átmérőjű központi tubusnak köszönhetően jelentősen nagyobb az állítási tartomány. Ez a standard céltávcsövekhez képest dupla kattintási mennyiségnek felel meg: a 100 kattintási lehetőséget nyújtó állítási tartomány forradalmasítja a felhasználhatóság területét.

MODELL ÁTTEKINTÉS

 

ZEISS VICTORY V8 1.8 – 14 x 50

A sokoldalú modell maximális pontosságot nyújt minden távolságon. A komfortos használat, gyors célratalálás a vadászati szituációhoz való alkalmazkodás képességét és maximális precíziót biztosít. A széles zoom-tartomány (1.8-14x nagyítás) ideális társunkká teszi bármely vadászati szituációban, legyen az hajtóvadászat vagy lesvadászat szürkületben.

 

ZEISS VICTORY V8 2.8 – 20 x 56

A VICTORY V8 vonal “referencia” modellje, mely hosszútávlövő opcióival nyűgöz le minket: 20x nagyítási érték ASV LongRange magasságállítóval kombinálva. Továbbá, ez a modell kiemelkedően brilliáns színeket és magas kontrasztú képet nyújt egészen mély szürkületig. Ez a céltávcső mérföldkövet jelent a super-zoom modellek körében.

 

Első szállítmány előreláthatólag június-július környékén várható. Az árai 2640 Eur-tól fognak indulni.

 
 
Copyright © 2018 BEO-PA Beo-Pa Kft. - Bemutatóterem: XII.ker. Budapest Nógrádi u. 39 (emelet)
Tel.: +36 (1) 201 0486, E-mail: info@beo-pa.hu
 
Zeiss Celestron Nightforce Surefire Yukon Swarovski Ameristep Eberlestock Minox Leica Economic Stúdió Kft