Kezdőlap | Oldaltérkép | E-mail | GYIK  
  Hírek Tudástár Kapcsolat Üzletszabályzat Cégünkről Törzsvásárlói Kártya Részletes Keresés  
 
 
Nordik Predator Fox Heat
Nordik Predator Ragadozó hívó
Előrehangolt vadhívó síp ragadozók (róka, sakál) csalogatásához. Használata nagyon egyszerű. Négy ...
 

Új Helyre Költöztünk!
Kedves régi és új vásárlóink! Weigl vadászbolt exkluzív helyszínen, új exkluzív arculattal az ...
2015.07.01.
Mauser Újdonságok! M12 High Grade - Mauser098 - Mauser M03 GRS
    Az új Mauser M 12 High Grade magában egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Ez a ...
2015.04.29.

éjjellátó
pulsar
éjjellátók
surefire
leica
ranger

Zeiss Victory HT 54

Az idei IWA újabb nagy újdonsága a  HT 54 keresőtávcsövek a ZEISS legélesebb képet adó, legkompaktabb, legergonómikusabb és legnagyobb teljesítményt adó keresőtávcsövei. Olyan könnyűek és kompaktak, mint egy 50-es modell, de képük élesebb, mint bármely a piacon létező 56-os modellé.

Az új és egyedi lencseátmérőnek köszönhetően a VICTORY HT 54 keresőtávcsövek súlya 20%-al kevesebb, míg képük élesebb, mint valaha-a forradalmi HT koncepciónak köszönhetően. Fényáteresztő képessége több, mint 95% az innovatív HT optikai koncepció és a SCHOTT lencsék által.

Ezek a technológiai mesterművek ZEISS T* többrétegű lencsebevonattal és Abbe-König prizmarendszerrel rendelkeznek. A ZEISS új mércéket álltott fel a keresőtávcsövek alapvető tulajdonsága; az élesség területén. A több mint 95 %-os fényáteresztő képességgel a ZEISS 8x42 és 10x42 VICTORY HT keresőtávcsövek történelmet írtak. A ZEISS folytatja ezt a sikertörténetet és bevezeti a világ legélesebb és legkontrasztosabb képet adó keresőtávcsöveit, a VICTORY HT x54 KERESŐTÁVCSÖVEKET.

A több, mint 95%-os fényáteresztő képesség egy másik szempontból is forradalmi: a nehéz, csak lesvadászatra alkalmas keresőtávcső már a múlté. A ZEISS a VICTORY HT 54 keresőtávcső esetében szándékosan kerülte az 56 mm-es lencséket annak érdekében, hogy még kompaktabb és könnyű súlyú modellt alkosson az 50-es méretű keresőtávcsövek méretében. Ez teljesen új lehetőségek előtt nyitja meg a kapukat. A kompakt és könnyű súlyú, nagy teljesítményű VICTORY HT 54 modellek kiválóan alkalmasak cserkelésre is. Az FL koncepciónak köszönhetően a részletek élesek, a jól bevált LotuTec® lencsebevonat akár esőben, akár hóban is tiszta látási körülményeket biztosít.

A HT keresőtávcsövek kiemelkedő ergonómiai tulajdonsága azonban nem csak a kompakt konstrukciónak és könnyű súlynak köszönhető: az innovatív Komfort- Fókusz Koncepció egyrészt a világ legélesebb képet adó távcsöveivé, másrészt a legergonómikusabb modellekké teszi ezeket a keresőtávcsöveket. A jelentősen nagyobb fókuszállító a híd elejére került, mellyel könnyű és kivételesen precíz a mutatóujjunkkal való állítás. A ZEISS VICTORY HT keresőtávcsövek ergonómiailag tökéletes felépítése a keresőtávcső biztos, széles fogását teszi lehetővé, ezzel is maximalizálva a kép stabilitását, akár még kesztyűt viselve is.

A legújabb fejlesztésű anyagok jellemzik az 54 HT modelleket. A kivételesen ellenálló, könnyű magnéziumból készült duplahidas rendszer maximális mechanikai precizitást és élettartamot garantál, akár mostoha körülmények közt használva is.

                                    

MODELL ÁTTEKINTŐ

 

A VICTORY HT keresőtávcsövekkel a ZEISS újraírja a vadászati keresőtávcsövekre vonatkozó mércéket. A világ legélesebb képet adó keresőtávcsövei kompaktak, könnyű súlyúak és tökéletes ergonómiát mutatnak. A lesvadászatra használt, Classic 56-os modelleket nem lehet összehasonlítani ezekkel a super-prémium kategóriájú modellekkel,melyek kategóriájukban egyedülállóak.

 

ZEISS VICTORY HT 8 x 54

A 8x54 modell a megfigyelt terület tökéletes áttekintését és magas kontrasztú képet nyújt. A 8x nagyítás széles látómezőt és hosszabb idejű megfigyelést tesz lehetővé, vitathatatlanul élesebb és stabilabb képpel, mint valaha.

 

ZEISS VICTORY HT 10 x 54

A 10x54 modell részletek hosszú távolságon való megfigyelését teszi lehetővé akár éjszaka is.

A 10x nagyítás mellett ergonómiai konstrukciója is kiváló.

 

Fogyasztói ára:   8x54  2420Eur   -   10x54 2480 Eur

 
 
Copyright © 2018 BEO-PA Beo-Pa Kft. - Bemutatóterem: XII.ker. Budapest Nógrádi u. 39 (emelet)
Tel.: +36 (1) 201 0486, E-mail: info@beo-pa.hu
 
Zeiss Celestron Nightforce Surefire Yukon Swarovski Ameristep Eberlestock Minox Leica Economic Stúdió Kft