Kezdőlap | Oldaltérkép | E-mail | GYIK  
  Hírek Tudástár Kapcsolat Üzletszabályzat Cégünkről Törzsvásárlói Kártya Részletes Keresés  
 
 
Nordik Predator Fox Heat
Nordik Predator Ragadozó hívó
Előrehangolt vadhívó síp ragadozók (róka, sakál) csalogatásához. Használata nagyon egyszerű. Négy ...
 

Új Helyre Költöztünk!
Kedves régi és új vásárlóink! Weigl vadászbolt exkluzív helyszínen, új exkluzív arculattal az ...
2015.07.01.
Mauser Újdonságok! M12 High Grade - Mauser098 - Mauser M03 GRS
    Az új Mauser M 12 High Grade magában egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Ez a ...
2015.04.29.

éjjellátó
pulsar
éjjellátók
surefire
leica
ranger

Pulsar Quantum HD 50 S hőkamera

A Pulsar már az idei IWA kiállításon, Nürnbergben mutatta be legújabb hőkameráját a Pulsar Quantum HD50S készüléket, melynek sorozatgyártása ebben a hónapban kezdődik meg.

Pulsar Quantum HD50 S hőkamera

A hamarosan kapható hőkamera, elődei

minden hasznos tulajdonságát (384x288pixel felbontás, 30Hz frekvencia, kis áramfogyasztás) megtartva lényeges fejlődést mutat majd hatótávolságban. Ennek a jelentős fejlődésnek oka a hőkamera „lelkében”, azaz egyik legfontosabb paraméterét adó germánium objektív méretbeli növekedésében keresendő. A korábbi modellekhez képest nagyobb átmérőjű és fókusztávolságú germánium lencsének köszönhetően a Pulsar Quantum HD 50 S akár 6x-os nagyításra, és több mint 1km-es észlelési távolságra lesz majd képes. Természetesen ez az új fejlesztésű 50mm-es fókusztávolságú objektív is rendelkezik majd fókuszálási lehetőséggel, amely jelentősen javít a készülék képalkotásán és a kép kontrasztjában.  A Pulsar Quantum HD50 S természetesen a kor követelményeinek megfelelően OLED kijelzővel rendelkezik majd.

A „külsőségek” mellett a kamera szoftveresen is továbbfejlődött, lehetőség lesz a menüben a megfigyelés helyéhez és céljához tovább optimalizálni a képalkotást. Attól függően, hogy a megfigyelés erdőben vagy lakott területen esetleg mezőn van, a felhasználó kiválaszthatja, a tevékenységhez és a helyszínhez igazíthatja a kamera képminőségét, érzékenységét és részletgazdagságát.

A hőkamerák köztudottan jelentős áramfelvételt igényelnek, ennek megfelelően a Pulsar úgy alakította ki a Quantum sorozat modelljeit, hogy azok egyaránt üzemeltethetőek legyenek, elemmel, ceruza akkumulátorral, külső nagy teljesítményű akkupakkról ugyanúgy, mint gépkocsi szivargyújtójáról.

Szerkezeti felépítésében a Pulsartól már megszokott minőséget képviselik majd az új hőkamerák is. Üvegszál erősítésű polikarbonát burkolatot kapnak, ennek köszönhetően hosszú élettartamot biztosít a gyártó. Ezért vállal bátran a Pulsar 3 év garanciát hőkameráira.

 
 
Copyright © 2018 BEO-PA Beo-Pa Kft. - Bemutatóterem: XII.ker. Budapest Nógrádi u. 39 (emelet)
Tel.: +36 (1) 201 0486, E-mail: info@beo-pa.hu
 
Zeiss Celestron Nightforce Surefire Yukon Swarovski Ameristep Eberlestock Minox Leica Economic Stúdió Kft