Kezdőlap | Oldaltérkép | E-mail | GYIK  
  Hírek Tudástár Kapcsolat Üzletszabályzat Cégünkről Törzsvásárlói Kártya Részletes Keresés  
 
 
Nordik Predator Ragadozó hívó
Előrehangolt vadhívó síp ragadozók (róka, sakál) csalogatásához. Használata nagyon egyszerű. Négy ...
Blaser F16
Tökéletes egyensúly, a legalacsonyabb tokszerkezet, ami a piacon létezik: az új Blaser F16 ...
 

Új Helyre Költöztünk!
Kedves régi és új vásárlóink! Weigl vadászbolt exkluzív helyszínen, új exkluzív arculattal az ...
2015.07.01.
Mauser Újdonságok! M12 High Grade - Mauser098 - Mauser M03 GRS
    Az új Mauser M 12 High Grade magában egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Ez a ...
2015.04.29.

éjjellátó
pulsar
éjjellátók
surefire
leica
ranger

Mauser Újdonságok! M12 High Grade - Mauser098 - Mauser M03 GRS

 

 

Az új Mauser M 12 High Grade magában egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Ez a fegyver azoknak a különleges vevőknek készül, akik rajongnak a hagyományos fegyverekért , de értékelik a a harmóniát, melyet a csodálatos diófa tus nyújt a fekete fémrészekkel és az ébenfa záródíszítéssel.

Az elegáns, válogatott 4, kategóriájú diófa tus és az ébenfa előagyvégződés emeli a fegyvert a felsőbb osztályokba.  A fa pisztolymarkolat és a fa tárfenék Mauser emblémát kapott. A megnövelt méretű fa zárdugattyú-fogantyú tökéletesen illeszkedik az elegáns tushoz, és nagy segítség a gyors egymás utáni ismétléskor.

Mindezen  felső kategóriák összességét foglalja magába az M 12 High Grade!

Az ergonómiailag kialakított SRS biztosítás-mely közvetlenül az ütőszeget blokkolja-,  a 950 g (2 lbs) direkt sütés, éppúgy mint a kivehető zig-zag tár is a magas műszaki tartalmat igazolja. Számos opcionális extrával tudjuk még egyedibbé tenni fegyverünket; mint például a pikkelyezett zárdugattyú, rövid fél-nehéz cső, bi-pod adapter.  

A tár és a pisztolymarkolat fa betétjei, éppúgy mint a zárdugattyú-fogantyú fagolyója külön is rendelhető.

 

 

 

 

Mauser M98 Magnum

Tapasztalt vadászok generációi használták a megbízható Mauser 98 ismétlő rendszerű vadászfegyvert.

Az új Mauser M98 Magnum modell az egyedi, Paul Mauser által kifejlesztett  98-as rendszer továbbfinomított változata.

Az eredeti formaterveket felhasználva, a Mauser a 98-as rendszer legendás erejét egyesítette a modern gyártási technológiák előnyeivel.

A legfontosabb és leggyakoribb elvárásoknak megfelelve, ez az új modell megtestesíti mindazon jellemzőket és tulajdonságokat, melyek alapvetőek egy tapasztalt nagyvad-vadász számára, rendkívül vonzó áron.

Az új Mauser M98 Magnum modellel a Mauser ismét egy új fejezetet nyitott a legendás „Eredeti Mauser 98 ismétlőrendszer“ történetében.

 

 

 

 
A Mauser az M 03 GRS-el új szintre emelte az ergonómiát és a variálhatóságot. Egy tökéletes összhang a   Mauser moduláris rendszere és a GRS tus ergonómiája között, mellyel egy új terület nyílhat meg használója előtt, bármilyen körülmény között. A megújuló részletek és kompromisszumok nélküli design teszi az M 03 GRS-t érdekessé, nem csak a vadászok számára. A pisztolymarkolat maximális ergonómiája miatt valódi alternatívája lehet a “lyukas” tusoknak A lövő kéz maximálisan feszültségmentes, ösztönösen hozzászokik a megfelelő lőpozícióhoz, így garantálja a precíz lövést. A szabadalmaztatott "Speedlock” rendszert használva,  a tus hosszúsága és magassága egy másodperc alatt beállítható mindennemű kulcs segítsége nélkül.

A Mauser “combi” elsütése két funkciójú: direct sütés és gyorsítós elsütés, melyet a sportlövők és a vadászok is egyaránt jól tudnak használni. A megnövelt méretű zárdugattyú-fogantyúnak köszönhetően biztosabban és gyorsabban tudunk ismételni, akár még kesztyűt viselve is.

 
 
Copyright © 2017 BEO-PA Beo-Pa Kft. - Bemutatóterem: XII.ker. Budapest Nógrádi u. 39 (emelet)
Tel.: +36 (1) 201 0486, E-mail: info@beo-pa.hu
 
Zeiss Celestron Nightforce Surefire Yukon Swarovski Ameristep Eberlestock Minox Leica Economic Stúdió Kft