Kezdőlap | Oldaltérkép | E-mail | GYIK  
  Hírek Tudástár Kapcsolat Üzletszabályzat Cégünkről Törzsvásárlói Kártya Részletes Keresés  
 
 
Nordik Predator Fox Heat
Nordik Predator Ragadozó hívó
Előrehangolt vadhívó síp ragadozók (róka, sakál) csalogatásához. Használata nagyon egyszerű. Négy ...
 

Új Helyre Költöztünk!
Kedves régi és új vásárlóink! Weigl vadászbolt exkluzív helyszínen, új exkluzív arculattal az ...
2015.07.01.
Mauser Újdonságok! M12 High Grade - Mauser098 - Mauser M03 GRS
    Az új Mauser M 12 High Grade magában egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Ez a ...
2015.04.29.

éjjellátó
pulsar
éjjellátók
surefire
leica
ranger

Mauser Újdonságok! M12 High Grade - Mauser098 - Mauser M03 GRS

 

 

Az új Mauser M 12 High Grade magában egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Ez a fegyver azoknak a különleges vevőknek készül, akik rajongnak a hagyományos fegyverekért , de értékelik a a harmóniát, melyet a csodálatos diófa tus nyújt a fekete fémrészekkel és az ébenfa záródíszítéssel.

Az elegáns, válogatott 4, kategóriájú diófa tus és az ébenfa előagyvégződés emeli a fegyvert a felsőbb osztályokba.  A fa pisztolymarkolat és a fa tárfenék Mauser emblémát kapott. A megnövelt méretű fa zárdugattyú-fogantyú tökéletesen illeszkedik az elegáns tushoz, és nagy segítség a gyors egymás utáni ismétléskor.

Mindezen  felső kategóriák összességét foglalja magába az M 12 High Grade!

Az ergonómiailag kialakított SRS biztosítás-mely közvetlenül az ütőszeget blokkolja-,  a 950 g (2 lbs) direkt sütés, éppúgy mint a kivehető zig-zag tár is a magas műszaki tartalmat igazolja. Számos opcionális extrával tudjuk még egyedibbé tenni fegyverünket; mint például a pikkelyezett zárdugattyú, rövid fél-nehéz cső, bi-pod adapter.  

A tár és a pisztolymarkolat fa betétjei, éppúgy mint a zárdugattyú-fogantyú fagolyója külön is rendelhető.

 

 

 

 

Mauser M98 Magnum

Tapasztalt vadászok generációi használták a megbízható Mauser 98 ismétlő rendszerű vadászfegyvert.

Az új Mauser M98 Magnum modell az egyedi, Paul Mauser által kifejlesztett  98-as rendszer továbbfinomított változata.

Az eredeti formaterveket felhasználva, a Mauser a 98-as rendszer legendás erejét egyesítette a modern gyártási technológiák előnyeivel.

A legfontosabb és leggyakoribb elvárásoknak megfelelve, ez az új modell megtestesíti mindazon jellemzőket és tulajdonságokat, melyek alapvetőek egy tapasztalt nagyvad-vadász számára, rendkívül vonzó áron.

Az új Mauser M98 Magnum modellel a Mauser ismét egy új fejezetet nyitott a legendás „Eredeti Mauser 98 ismétlőrendszer“ történetében.

 

 

 

 
A Mauser az M 03 GRS-el új szintre emelte az ergonómiát és a variálhatóságot. Egy tökéletes összhang a   Mauser moduláris rendszere és a GRS tus ergonómiája között, mellyel egy új terület nyílhat meg használója előtt, bármilyen körülmény között. A megújuló részletek és kompromisszumok nélküli design teszi az M 03 GRS-t érdekessé, nem csak a vadászok számára. A pisztolymarkolat maximális ergonómiája miatt valódi alternatívája lehet a “lyukas” tusoknak A lövő kéz maximálisan feszültségmentes, ösztönösen hozzászokik a megfelelő lőpozícióhoz, így garantálja a precíz lövést. A szabadalmaztatott "Speedlock” rendszert használva,  a tus hosszúsága és magassága egy másodperc alatt beállítható mindennemű kulcs segítsége nélkül.

A Mauser “combi” elsütése két funkciójú: direct sütés és gyorsítós elsütés, melyet a sportlövők és a vadászok is egyaránt jól tudnak használni. A megnövelt méretű zárdugattyú-fogantyúnak köszönhetően biztosabban és gyorsabban tudunk ismételni, akár még kesztyűt viselve is.

 
 
Copyright © 2018 BEO-PA Beo-Pa Kft. - Bemutatóterem: XII.ker. Budapest Nógrádi u. 39 (emelet)
Tel.: +36 (1) 201 0486, E-mail: info@beo-pa.hu
 
Zeiss Celestron Nightforce Surefire Yukon Swarovski Ameristep Eberlestock Minox Leica Economic Stúdió Kft