Kezdőlap | Oldaltérkép | E-mail | GYIK  
  Hírek Tudástár Kapcsolat Üzletszabályzat Cégünkről Törzsvásárlói Kártya Részletes Keresés  
 
 
Nordik Predator Fox Heat
Nordik Predator Ragadozó hívó
Előrehangolt vadhívó síp ragadozók (róka, sakál) csalogatásához. Használata nagyon egyszerű. Négy ...
 

Új Helyre Költöztünk!
Kedves régi és új vásárlóink! Weigl vadászbolt exkluzív helyszínen, új exkluzív arculattal az ...
2015.07.01.
Mauser Újdonságok! M12 High Grade - Mauser098 - Mauser M03 GRS
    Az új Mauser M 12 High Grade magában egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Ez a ...
2015.04.29.

éjjellátó
pulsar
éjjellátók
surefire
leica
ranger

Ragyogó megoldás - Lumintop

A fejlődés folyamatos a LED technológiában. Örömmel jelentjük, hogy igyekszünk lépést tartani a korral és a legmodernebb minőségi lámpákat kínálni Önnek. Így van ez most is amikor egy új led lámpa családot mutatunk be, a Lumintop lámpákat. Miért is esett rá a választásunk, hogy ezeket a lámpákat is forgalmazzuk? A válasz egyszerű: meggyőzőek. Mind teljesítményben, mind minőségben kiemelkedőt képviselnek. A Lumintop a maximumra törekszik.
lumintop led lámpák
Lmintop TD15xMiben nyilvánul meg ez a maximalitás?
Vegyük sorra: a Lumintop valamennyi lámpáját alaposan és részletesen kidolgozott, kiváló minőségű anyagokból építi. A legmodernebb LED kibocsátókat alkalmazza a Lumintop, sőt tovább mennek; nemcsak a legjobbat használják, hanem abból a maximális teljesítményt is kihozzák.

Remek példa erre a Lumintop TD15, amely az CREE R5 LED-ből 420lumen teljesítményt hoz ki, mindössze 2db CR123A elemmel.Vagy itt van az új zászlóshajó, a Lumintop TD15X amelybe CREE XM-L (T6) LED került. Ennek a lámpának a maximális teljesítménye 2 CR123A elemmel 720lumen (620 ANSI lumen) egy igazán univerzális lámpa a nagy fényerő kedvelőinek. A Lumintop outdoor-, és vadászlámpák között megtalálhatóak a kisebb teljesítményű zsebrevalóktól egészen a nagy teljesítményű csúcsmodellekig.

A lámpák működhetnek ceruza elemmel, mint a Lumintop L1A és L2A, egy darab CR123A elemmel, mint a Lumintop L1C, vagy 2db CR123A elemmel, mint a TD12, TD15 és TD15X modellek. Ez utóbbi a Lumintop TD15X akár 3db (!) 18650-es akkuval is használható, ami extrém hosszú megvilágítási időt eredményez maximális teljesítménnyel.

Valamennyi lámpa vízálló, a vízállóságról dupla O-gyűrűs tömítés gondoskodik. A lámpák első szállítmánya hamarosan megérkezik, akkor majd egy teszt keretében bemutatjuk mire is képesek a terepen.

 

 

 
 
Copyright © 2018 BEO-PA Beo-Pa Kft. - Bemutatóterem: XII.ker. Budapest Nógrádi u. 39 (emelet)
Tel.: +36 (1) 201 0486, E-mail: info@beo-pa.hu
 
Zeiss Celestron Nightforce Surefire Yukon Swarovski Ameristep Eberlestock Minox Leica Economic Stúdió Kft