Kezdőlap | Oldaltérkép | E-mail | GYIK  
  Hírek Tudástár Kapcsolat Üzletszabályzat Cégünkről Törzsvásárlói Kártya Részletes Keresés  
 
 
Nordik Predator Fox Heat
Nordik Predator Ragadozó hívó
Előrehangolt vadhívó síp ragadozók (róka, sakál) csalogatásához. Használata nagyon egyszerű. Négy ...
 

Új Helyre Költöztünk!
Kedves régi és új vásárlóink! Weigl vadászbolt exkluzív helyszínen, új exkluzív arculattal az ...
2015.07.01.
Mauser Újdonságok! M12 High Grade - Mauser098 - Mauser M03 GRS
    Az új Mauser M 12 High Grade magában egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Ez a ...
2015.04.29.

éjjellátó
pulsar
éjjellátók
surefire
leica
ranger

Új Leica Trinovid távcső - beindult a ShotShow

Ezekben a percekben nyitja meg kapuit a Shot Show - az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb outdoor, vadászati és mil.spec. kiállítás a világon. A helyszín szokás szerint Las Vegas. Mivel ez minden évben az első ilyen esemény érdemes rá odafigyelni, hiszen a legtöbb új terméknek itt van a világpremierje.

leica trinovid távcsőIgyekszünk első kézből információkat adni, hogy Ön mihamarabb értesülhessen az újdonságokról. Kezdjük a távcsövekkel:

A Leica egy új kategóriával kezdte a 2012-es ShotShow-t: bemutatták ugyanis az új Leica Trinovid távcső családot. A Trinovid név ismerősen csenghet, hiszen az első ilyen névre keresztelt távcsövek 1960-as évek elején jelentek meg és forradalmasították a távcsőgyártást újszerű prizmarendszerükkel és kimagasló optikai teljesítményükkel.

A Trinovid távcsövek második generációja az 1990-es években jelent meg. A kiváló kép mellé ekkor olyan masszív kivitelés kiváló strapabíró képesség párosult, amely hamar legendássá vált és azóta is jellemzi valamennyi Leica távcsövet.

A most bemutatott Leica Trinovid III. generációtól is valami hasonló sikert várhatunk. A legújabb Leica Trinovid távcső egy ízig-vérig Leica távcső - a német gyártótóhoz képest - kedvező áron. Előre láthatólag 1200-1400EUR áron lehet majd hozzájutni egy ilyen távcsőhöz.
Leica Trinovid távcső - belépő modell a prémium távcsövek világában. Ugyanaz a magnézium ház, és ergonómiai kialakítás jellemzi majd, mint amelyeket a Leica Ultravid HD távcsöveknél megszokhattunk. A szemkagyló viszont újfajta kialakítást kapott.
A Leica Trinovid távcsövek 42 milliméteres átmérővel kerülnek majd forgalomba, Trinovid 8x42 és Trinovid 10x42-es változatban.

 
 
Copyright © 2018 BEO-PA Beo-Pa Kft. - Bemutatóterem: XII.ker. Budapest Nógrádi u. 39 (emelet)
Tel.: +36 (1) 201 0486, E-mail: info@beo-pa.hu
 
Zeiss Celestron Nightforce Surefire Yukon Swarovski Ameristep Eberlestock Minox Leica Economic Stúdió Kft