Kezdőlap | Oldaltérkép | E-mail | GYIK  
  Hírek Tudástár Kapcsolat Üzletszabályzat Cégünkről Törzsvásárlói Kártya Részletes Keresés  
 
 
Nordik Predator Fox Heat
Nordik Predator Ragadozó hívó
Előrehangolt vadhívó síp ragadozók (róka, sakál) csalogatásához. Használata nagyon egyszerű. Négy ...
 

Új Helyre Költöztünk!
Kedves régi és új vásárlóink! Weigl vadászbolt exkluzív helyszínen, új exkluzív arculattal az ...
2015.07.01.
Mauser Újdonságok! M12 High Grade - Mauser098 - Mauser M03 GRS
    Az új Mauser M 12 High Grade magában egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Ez a ...
2015.04.29.

éjjellátó
pulsar
éjjellátók
surefire
leica
ranger

JetBeam led lámpa - egy nagyszerű hír a minőség kedvelőinek

Rengeteg led lámpa kapható manapság különböző márkanéven. Ott van pl. az Olight, a Fenix, a Lumintop, Nitecore ... és még sorolhatnánk hosszan a led lámpa gyártókat. Különbözőnek szeretik láttatni magukat, egy valami mégisközös bennük: mindegyik azt állítja magáról, hogy ő a legjobb : ).

Van egy gyártó azonban, amelynél a nagy fényerő mellett valami pluszt is kap az ember, méghozzá, exkluzív kialakítást és minőséget. Ez a gyártó nem más, mint a JetBeam.

Az utóbbi időben nagyot lépett előre a JetBeam és most már kijelenthető, szinte az egyetlen olyan távol-keleti gyártóról beszélhetünk, amely tényleg magas minőséget képvisel. Nyugodtan összevethetőek a JetBeam led lámpák pl. a régebben etalonnak számító amerikai SureFire lámpákkal nem találunk kivetni valókat rajtuk.

Kézbe véve egy JetBeam led lámpát máris érezhető a minőségbeli különbség más gyártókkal összehasonlítva. Vastagabb és más minőségű anyagból készül vázuk, melyen HA III- azaz a legmagasabb USA haditechnikai követelménynek megfelelő - a kopásálló festés. A lámpák üvegei nem közönséges pirex, hanem zafírüvegből készülnek.

A ledek közül mindig a legújabbat, az adott kategóriában legerősebbet használják, hogy csak egy példát említsünk:a JetBeam volt az, aki először alkalmazta - az azóta már rendkívül népszerű - Cree XM-L ledet sorozatgyártásra.

A JetBeam ledlámpák ütés és vízállóak, rendkívül megbízhatóak, ezért kedvelt választása a speciális katonai és rendvédelmi alakulatoknak szerte a világon az USA-tól kezdve Európáig.

Nálunk valamennyi JetBeam led lámpát kipróbálhatja, sőt összevetheti az Olight, Fenix, Lumintop és egyébb gyártók modelljeivel, hogy Ön is személyesen meggyőződhessen róla nem mindennapi lámpákat gyárt a JetBeam mindennapi használatra!

 

 
 
Copyright © 2018 BEO-PA Beo-Pa Kft. - Bemutatóterem: XII.ker. Budapest Nógrádi u. 39 (emelet)
Tel.: +36 (1) 201 0486, E-mail: info@beo-pa.hu
 
Zeiss Celestron Nightforce Surefire Yukon Swarovski Ameristep Eberlestock Minox Leica Economic Stúdió Kft