Kezdőlap | Oldaltérkép | E-mail | GYIK  
  Hírek Tudástár Kapcsolat Üzletszabályzat Cégünkről Törzsvásárlói Kártya Részletes Keresés  
 
 
Nordik Predator Fox Heat
Nordik Predator Ragadozó hívó
Előrehangolt vadhívó síp ragadozók (róka, sakál) csalogatásához. Használata nagyon egyszerű. Négy ...
 

Új Helyre Költöztünk!
Kedves régi és új vásárlóink! Weigl vadászbolt exkluzív helyszínen, új exkluzív arculattal az ...
2015.07.01.
Mauser Újdonságok! M12 High Grade - Mauser098 - Mauser M03 GRS
    Az új Mauser M 12 High Grade magában egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Ez a ...
2015.04.29.

éjjellátó
pulsar
éjjellátók
surefire
leica
ranger

A hosszútávlövés forradalma - ZEISS VICTORY V8 4.8 – 35 x 60

Az új VICTORY V8 4.8-35x60 céltávcsővel a ZEISS ismét mesterművet szállít Wetzlar-ból. Kifejezetten hosszútávú lövészetre szánt céltávcső: hegyek között vagy nyílt terepen az új VICTORY V8 minden akadályt legyőz, melynek segítségével a vadász sikerrel jár még nagy távolság esetén is.

 

Termék információ

A VICTORY V8 vonal referencia modellje lenyűgöző nagyítási tartományt biztosít a vadászok és sportlövészek számára egészen 35x nagyításig: a legkisebb célpont is kontrasztosan és részlet gazdagon látható. A VICTORY V8 optikai rendszere a HT és FL koncepció kombinációjának köszönhetően maximális részletgazdasággal nyűgöz le bennünket. A parallaxis-állító alapfelszereltsége. A legújabb Zeiss VICTORY V8 ily módon egy spektív és a piac legsokoldalúbb céltávcsövének tulajdonságait ötvözi. A rendkívül széles zoom-tartomány lehetővé teszi, hogy megbízhatóan reagáljunk az adott szituációra, bármilyen távolságra is lövünk.

 

Az ASV Competition magasság,- és oldalállító tornyok kombinálásával az új VICTORY V8 4.8-35x60 a végső megoldás a hosszútáv lövészetre.

Ellentétben a többi VICTORY V8 termékkel, az ASV Competition tornyon egy kattintással 0,5 centiméter állítható, ennek eredményeként a használónak finomabb állítást tesz lehetővé; így biztosítva a jól ismert ZEISS megbízhatóságot.  

A 92%-os fényáteresztő képesség és az egyedülálló 60 mm objektív lencse átmérő biztosítja az elengedhetetlen fényerőt, mely lehetővé teszi a pontos lövést magas nagyítási tartományban, kedvezőtlen fényviszonyok között is.  

 

A komfortos optika és a nagyméretű kilépő pupilla lehetővé teszi a gyors célfelismerést, amint a fegyvert vállhoz emeljük.

A ZEISS VICTORY V8 távcsövek bizonyított tulajdonságai

Ahogyan a V8 vonal eddigi modelljein, ezen modell szemlencséjének tetején is található egy multifunkciós, intelligens gomb, mely a megvilágított irányzójel-rendszert szabályozza.

A V8 termékcsalád forradalmi és intelligens szenzorja rendkívül praktikus, melyet a 4,8-35x60 modell is magáénak tudhat.

Az irányzójel megvilágítása automatikusan aktiválódik, amikor a fegyvert lőpozícióba emeljük, ily módon a vadász teljes mértékben a célra koncentrálhat minden körülmények között.

A felhasználónak még hideg időjárásban sem kell tartania az elektronika esetleges megbízhatatlanságától: a ZEISS VICTORY V8 megvilágított irányzójel-koncepciója a piacon létező összes rendszernél hatékonyabb és megbízhatóbb, valamint rendkívül alacsony feszültségen működik. A használója dupla elem-élettartamot élvezhet.

 

Mivel ZEISS termékről beszélünk, mindent maximális precizitással szabályozhatunk, akár kesztyűt viselve is.

A multifunkciós gombon lévő központi gomb gyors aktiválást tesz lehetővé, a szabályzó gomb pedig a megvilágított pont megvilágítási intenzitásának közvetlen, folyamatos állítását biztosítja.

 

A VICTORY V8 megvilágított irányzójel-technológiája a világon létező legkisebb megvilágított pontot jelenti: 1 000 m távolságon a célfedése egy 2 centes érmének felel meg.

Ez azt jelenti, hogy 3-4-szer finomabb, mint az összes többi megvilágított pont.

 

A ZEISS VICTORY V8 4,8-35x60 céltávcső kétféle irányzójellel rendelhető: 

 

-60-as irányzójel: rendkívül finom éles megvilágított pont

 

-43-as irányzójel: a legkiválóbb hosszútávlövő irányzójel

 

A 43-as irányzójel maximális nagyításon való célfedése nem több, mint 2 mm 100 m-en.

30x nagyításon a pontok közötti távolság pontosan 10 cm 100 m-en, ennek következtében a célpont távolságáról is kaphatunk információt. (1 millirad :10 cm/100 M)

Ez a típusú irányzójel szürkületben is kiválóan használható, mert csak a pont van megvilágítva.

                                               

ASV Competition: a legfinomabb állítás a nagyobb precizitásért

Az új ASV Competition a lövedékesés-kiegyenlítést még precízebbé teszi.

Az ultrafinom, 0,5 cm/kattintás állításnak köszönhetően ez az új lövedékesés-kiegyenlítő a legpontosabb hosszútávlövő koncepció a ZEISS-től.

Az új ASV Competition a 10 db gravírozott fémgyűrű segítségével maximális flexibilitást garantál. Ezek a gyűrűk gyakorlatilag a piacon létező összes lőszert lefedik 600 m lőtávolságig. Az új ASV Competition kizárólag a 4,8-35x60 modellre jellemző funkció.

 
 
Copyright © 2018 BEO-PA Beo-Pa Kft. - Bemutatóterem: XII.ker. Budapest Nógrádi u. 39 (emelet)
Tel.: +36 (1) 201 0486, E-mail: info@beo-pa.hu
 
Zeiss Celestron Nightforce Surefire Yukon Swarovski Ameristep Eberlestock Minox Leica Economic Stúdió Kft