Kezdőlap | Oldaltérkép | E-mail | GYIK  
  Hírek Tudástár Kapcsolat Üzletszabályzat Cégünkről Törzsvásárlói Kártya Részletes Keresés  
 
 
Nordik Predator Ragadozó hívó
Előrehangolt vadhívó síp ragadozók (róka, sakál) csalogatásához. Használata nagyon egyszerű. Négy ...
Blaser F16
Tökéletes egyensúly, a legalacsonyabb tokszerkezet, ami a piacon létezik: az új Blaser F16 ...
 

Új Helyre Költöztünk!
Kedves régi és új vásárlóink! Weigl vadászbolt exkluzív helyszínen, új exkluzív arculattal az ...
2015.07.01.
Mauser Újdonságok! M12 High Grade - Mauser098 - Mauser M03 GRS
    Az új Mauser M 12 High Grade magában egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Ez a ...
2015.04.29.

éjjellátó
pulsar
éjjellátók
surefire
leica
ranger

A hosszútávlövés forradalma - ZEISS VICTORY V8 4.8 – 35 x 60

Az új VICTORY V8 4.8-35x60 céltávcsővel a ZEISS ismét mesterművet szállít Wetzlar-ból. Kifejezetten hosszútávú lövészetre szánt céltávcső: hegyek között vagy nyílt terepen az új VICTORY V8 minden akadályt legyőz, melynek segítségével a vadász sikerrel jár még nagy távolság esetén is.

 

Termék információ

A VICTORY V8 vonal referencia modellje lenyűgöző nagyítási tartományt biztosít a vadászok és sportlövészek számára egészen 35x nagyításig: a legkisebb célpont is kontrasztosan és részlet gazdagon látható. A VICTORY V8 optikai rendszere a HT és FL koncepció kombinációjának köszönhetően maximális részletgazdasággal nyűgöz le bennünket. A parallaxis-állító alapfelszereltsége. A legújabb Zeiss VICTORY V8 ily módon egy spektív és a piac legsokoldalúbb céltávcsövének tulajdonságait ötvözi. A rendkívül széles zoom-tartomány lehetővé teszi, hogy megbízhatóan reagáljunk az adott szituációra, bármilyen távolságra is lövünk.

 

Az ASV Competition magasság,- és oldalállító tornyok kombinálásával az új VICTORY V8 4.8-35x60 a végső megoldás a hosszútáv lövészetre.

Ellentétben a többi VICTORY V8 termékkel, az ASV Competition tornyon egy kattintással 0,5 centiméter állítható, ennek eredményeként a használónak finomabb állítást tesz lehetővé; így biztosítva a jól ismert ZEISS megbízhatóságot.  

A 92%-os fényáteresztő képesség és az egyedülálló 60 mm objektív lencse átmérő biztosítja az elengedhetetlen fényerőt, mely lehetővé teszi a pontos lövést magas nagyítási tartományban, kedvezőtlen fényviszonyok között is.  

 

A komfortos optika és a nagyméretű kilépő pupilla lehetővé teszi a gyors célfelismerést, amint a fegyvert vállhoz emeljük.

A ZEISS VICTORY V8 távcsövek bizonyított tulajdonságai

Ahogyan a V8 vonal eddigi modelljein, ezen modell szemlencséjének tetején is található egy multifunkciós, intelligens gomb, mely a megvilágított irányzójel-rendszert szabályozza.

A V8 termékcsalád forradalmi és intelligens szenzorja rendkívül praktikus, melyet a 4,8-35x60 modell is magáénak tudhat.

Az irányzójel megvilágítása automatikusan aktiválódik, amikor a fegyvert lőpozícióba emeljük, ily módon a vadász teljes mértékben a célra koncentrálhat minden körülmények között.

A felhasználónak még hideg időjárásban sem kell tartania az elektronika esetleges megbízhatatlanságától: a ZEISS VICTORY V8 megvilágított irányzójel-koncepciója a piacon létező összes rendszernél hatékonyabb és megbízhatóbb, valamint rendkívül alacsony feszültségen működik. A használója dupla elem-élettartamot élvezhet.

 

Mivel ZEISS termékről beszélünk, mindent maximális precizitással szabályozhatunk, akár kesztyűt viselve is.

A multifunkciós gombon lévő központi gomb gyors aktiválást tesz lehetővé, a szabályzó gomb pedig a megvilágított pont megvilágítási intenzitásának közvetlen, folyamatos állítását biztosítja.

 

A VICTORY V8 megvilágított irányzójel-technológiája a világon létező legkisebb megvilágított pontot jelenti: 1 000 m távolságon a célfedése egy 2 centes érmének felel meg.

Ez azt jelenti, hogy 3-4-szer finomabb, mint az összes többi megvilágított pont.

 

A ZEISS VICTORY V8 4,8-35x60 céltávcső kétféle irányzójellel rendelhető: 

 

-60-as irányzójel: rendkívül finom éles megvilágított pont

 

-43-as irányzójel: a legkiválóbb hosszútávlövő irányzójel

 

A 43-as irányzójel maximális nagyításon való célfedése nem több, mint 2 mm 100 m-en.

30x nagyításon a pontok közötti távolság pontosan 10 cm 100 m-en, ennek következtében a célpont távolságáról is kaphatunk információt. (1 millirad :10 cm/100 M)

Ez a típusú irányzójel szürkületben is kiválóan használható, mert csak a pont van megvilágítva.

                                               

ASV Competition: a legfinomabb állítás a nagyobb precizitásért

Az új ASV Competition a lövedékesés-kiegyenlítést még precízebbé teszi.

Az ultrafinom, 0,5 cm/kattintás állításnak köszönhetően ez az új lövedékesés-kiegyenlítő a legpontosabb hosszútávlövő koncepció a ZEISS-től.

Az új ASV Competition a 10 db gravírozott fémgyűrű segítségével maximális flexibilitást garantál. Ezek a gyűrűk gyakorlatilag a piacon létező összes lőszert lefedik 600 m lőtávolságig. Az új ASV Competition kizárólag a 4,8-35x60 modellre jellemző funkció.

 
 
Copyright © 2017 BEO-PA Beo-Pa Kft. - Bemutatóterem: XII.ker. Budapest Nógrádi u. 39 (emelet)
Tel.: +36 (1) 201 0486, E-mail: info@beo-pa.hu
 
Zeiss Celestron Nightforce Surefire Yukon Swarovski Ameristep Eberlestock Minox Leica Economic Stúdió Kft